Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز باز هم آمار مرگ و میر در اثر بیماری کرونا بسیار بالا بود. آنطور که وزارت بهداشت گزارش داده از دیروز تا امروز ۹ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۲۲ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۲۰۴ هزار و ۵۵۷ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۴ هزار و ۲۶۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۸۷۶ هزار و ۸۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. سه هزار و ۱۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۳ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۶۷۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۶۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

این وضعیت باعث شده تا مساله قرمز کرونایی شدن پایتخت بار دیگر مطرح شود. معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه تهران در هفته آتی وضعیت قرمز کرونایی پیدا خواهد کرد، گفت: با روند افزایشی ابتلا و بستری بیماران کرونا در استان تهران روبرو هستیم.

نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران درباره «آخرین وضعیت کرونایی استان تهران»، بیان داشت:‌ شاهد بروز نمونه‌های جدید ابتلا هستیم؛ به طوری که از نظر وضعیت کلی ۱۰ روزی است که افزایش میزان ابتلا را در استان تهران شاهد هستیم.

وی ادامه داد: رشد ۱۲ درصدی بیماران سرپایی و بستری را شاهد بوده؛ به طوری که تعداد موارد بستری در روز گذشته برای اولین بار در طول یک ماه گذشته به بیش از هزار بیمار رسید.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به روند افزایشی پیک کرونا در استان تهران، افزود: پیک کرونا از ۱۰ فروردین سال جاری آغاز و تا ۱۰ خرداد ادامه داشت. از ابتدای خرداد شروع به کاهش داشته، اما در ۱۰ خرداد روند کاهشی متوقف شد.

توکلی اضافه کرد: از این تاریخ تا اول تیرماه روند ثابتی وجود داشت اما متأسفانه از ابتدای تیر ماه روند افزایشی آغاز شد که برابر با ۱۰ درصد بود و این یک زنگ خطر است.

با وجود آنکه هنوز تهران قرمز نشده است ولی از سوی مسولان استانداری دورکاری ۵۰ درصدی کارمندان در استان تهران اعلام شد. معاون منابع انسانی استاندار تهران اعلام کرد: در شهرهای دماوند و فیروزکوه باید ۷۰ درصد کارکنان ادارات به صورت دورکاری فعالیت کنند و ۳۰ درصد از نیروها نیز به صورت حضوری به انجام وظایف در ادارات بپردازند. در شهرهای دیگر استان از جمله تهران باید ۵۰ درصد کارکنان در ادارات حضور داشته باشند و ۵۰ درصد دیگر از نیروها به صورت دورکاری به فعالیت بپردازند.

واکسیناسیون عمومی در چه حال است؟

در وضعیتی که به نظر می رسد در آستانه موج پنجم فراگیری کرونا هستیم، برنامه واکسیناسیون عمومی هم در حال اجراست. معاون آموزشی وزارت بهداشت از واکسیناسیون تمامی دانشجویان کشور تا پایان پاییز خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی واکسینه شدند.

دکتر علی اکبر حق دوست با اشاره به آخرین برنامه ریزی ها در خصوص واکسیناسیون دانشجویان گفت: دانشجویان علوم پزشکی که در بیمارستان حضور دارند و مستقیم یا غیر مستقیم با بیمار سروکار دارند همگی در سطح کشور واکسن زدند و در واکسیناسیون اینها مشکلی نداریم.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از دانشجویان علوم پزشکی واکسن زدند اما در مورد سایر گروه‌هایی که با بیماران مواجهه نداشتند تمهیداتی اندیشیده شده که واکسیناسیون شوند.

همچنین در راستای واکسیناسیون عمومی هم فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: تاکنون ۷.۴ درصد از جمعیت استان را واکسینه کرده ایم که نسبت به نرم کشوری که ۶.۲ است، عدد بالایی را نشان می دهد.

دکتر علیرضا زالی - فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران امروز، درباره چرایی تجمیع مراکز کوچک واکسیناسیون در مناطق مختلف توضیح داد: در تهران متناسب با تعداد افراد منطقه و میزان مراجعان برای دریافت دُز اول واکسن، مراکز تجمیعی را شکل دادیم. در حال حاضر ۸۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در تهران وجود دارد که این آمار را افزایش خواهیم داد تا ازدحام ها به حداقل برسد.

وی با اشاره به افزایش تعداد شیفت های واکسیناتورها، گفت: براساس پیش بینی ها مشکلات موجود طی چند روز آینده رفع خواهد شد. نگرانی اصلی که مردم در تهران داشتند این بود که نکند افرادی که دُز اول واکسن را دریافت کرده اند از تزریق دُز دوم محروم شوند. خوشبختانه ما دپوی کافی برای ۷۰ سال به بالاهایی که دُز اول را دریافت کرده اند و آنهایی که جا مانده اند، درنظر گرفته ایم و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

او با اشاره به راه اندازی مرکز واکسیناسیون کرونا در باغ موزه دفاع مقدس به عنوان هشتادمین مرکز تجمیعی در تهران، عنوان کرد: تا امروز یک میلیون و ۱۱۰ هزار واکسن در تهران تلقیح شده است. ۴۰۰ هزار نفر هر دو دُز را دریافت کرده اند. تاکنون ۷.۴ درصد از جمعیت استان را واکسینه کرده ایم که نسبت به نرم کشوری که ۶.۲ است، عدد بالایی را نشان می دهد. با توجه به تنوع خیلی خوبی که هم در واردات و هم در تولید داخلی واکسن وجود دارد، با سبد متنوعی از واکسن رو به رو خواهیم بود.فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: تا زمانی که مطمئن نشویم واکسیناسیون گروه ۷۰ سال به بالا تمام شده است سراغ گروه های سنی دیگر نمی رویم. 

همچنین سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در واکنش به وجود واکسن فایزر در کشور، توضیحاتی ارائه داد. علیرضا رئیسی، در خصوص اینکه گفته می‌شود واکسن فایزر در کشور وجود دارد و عده ای تزریق کرده اند، گفت: شاید واکسن فایزر هم در کشور باشد که قطعاً به صورت قاچاق آمده است.

وی افزود: واکسن فایزر باید در دمای منهای ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود. شاید شرایط نگهداری آن هم در کشور وجود داشته باشد، اما باید دید چگونه انتقال یافته است. زیرا، زنجیره انتقال واکسن هم مهم است و باید ببینیم چه جوری آمده است.

رئیسی با عنوان این مطلب که اگر دمای نگهداری واکسن فایزر به منهای ۱۰ درجه برسد آن وقت سلامت این واکسن زیر سوال می رود، گفت: آنهایی که این واکسن را زده اند، اشتباه کرده اند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ارتباط با فروش واکسن کرونا در کشور نیز، افزود: تاکنون حتی یک دوز واکسن پولی تزریق نشده است. شاید عده ای رفته اند و پول داده اند که البته اشتباه کرده اند. اما قرار نیست واکسن کرونا در برنامه ملی واکسیناسیون، به فروش برسد.

۲۳۵۲۳۱

کد خبر 1530850

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن واکسیناسیون وزارت بهداشت ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا مقابله با کرونا استان تهران واکسن فایزر حال حاضر کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی گفت: تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خرید‌ها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می‌رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، اظهار کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری‌هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می‌شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی‌ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی‌ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن‌ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صدا‌هایی که شنیده می‌شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می‌دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سال‌ها در مترو با زحمت رو به رو بودند، چون کسی به فکر آنها نبود.

ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن‌ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش‌ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت‌هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت‌های چین ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور